Hae
Emmi Anniina

Kuusenkerkän 12 käyttötapaa – kerää nyt!

Kuusenkerkkien keräämiskausi on NYT! Me keräillään kuusenkerkkiä aika moneen tarkoitukseen. Tässä vinkkinä ne teillekin. Kuusenkerkkiä voi siis käyttää:

1. Sellaisenaan naposteluun. Herkullinen retkieväs suoraan puusta, nam!

2. Veden sekaan laitettuna makua tuomaan. Käytä kuten sitruunaa, limeä tms.

3. Salaatin seassa. Kasaa kesäinen salaatti ja heitä sekaan myös kuusenkerkkiä!

4. Smoothien seassa. Ota smoothien viherosa nyt kerkistä!

5. Paistettuna muun ruuan kylkeen. Kuusenkerkät ovat oiva lisuke ruokaan!

6. Wokkeihin ja pastoihin. Kuusenkerkät sopivat hyvin pääruokaankin!

kuusenkerkkä

7. Jälkkäreihin! Miten olisi kuusenkerkkäjäätelö…?

8. Kuivattuna. Kun olet kuivattanut kerkät uunissa tai kuivurissa, voit murustella kerkät mausteen tapaiseksi muruksi ruuanlaittoa varten.

9. Pakastettuna. Fiilistele kesää keskellä talvea!

10. Jalkakylpyihin. Tee ihanan tuoksuinen kerkkäjalkakylpy!

11. Tinktuuraan. Uuta kuusenkerkän ravinteet alkoholiin ja nauti sitä lusikallinen päivässä.

12. Teen keittämiseen. Käytä kuusenkerkkää sellaiseen teessä tai teesekoituksissa.

Keräätkö sinä kuusenkerkkiä? Ja jos, niin mihin käytät niitä?

Muistathan, että kuusenkerkkiä voi kerätä vain maanomistajan luvalla!

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA: IG: @emmianniinajansson / FB: @emmianniinablog

Huhtikuussa kerättiin luonnosta mahlaa:

Vielä kerkiät valuttaa itsellesi luonnosta raikkaan ja terveellisen juoman: mahlan keruuaika!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *