Hae
Emmi Anniina

Tyhjät kädet ja Habitare – miten se on mahdollista?

No on se mahdollista! 
Tämän vuoden aikana toinen, oma lapseton päiväni oli viikko sitten lauantaina! Johan siitä helmikuusta vierähtikin aikaa… ja sitä ennen marraskuusta. Kaksi kertaa vuodessa on ihan hyvä määrä omia päiviä, eikö?  No mutta, oma päivä suuntautui nyt Habitareen, jota kohtaan asetin aika kovat odotukset edellisten vuosien perusteella… mutta taisin pettyä. Tai sitten minulla vaan oli niin hoppu kiertää messut, jotta pääsisin ihania naisia tapaamaan messujen jälkeen… Syytän lähes tyhjistä käsistä siis teitä Tiina, Helena, Anna ja Maaria 🙂
Inspiroivia kuvia tuli näpsästyä odotettua vähemmän, mutta tässä osa niistä:

Linkatkaa ja vinkatkaa, jos Habitaresta löytyy muillakin blogipostauksia! Lueskelisin mielelläni.

2 kommenttia

 1. Rinttu kirjoitti:

  Mutta sehän on hienoa että olet osannut olla itseksesi, vaikka siitä ei jäänytkään todisteeksi kauheaa kasaa turhia esitteitä ja vielä suurempaa pinoa kuvia. Kyllä ne asiat on sinulla mielessäsi 🙂

  "Hyypiön elämää" ja "at home" nyt ainakin kirjoittivat messuilta.

  • Emmi kirjoitti:

   Joo, ei jäänyt esitteitä eikä kuvia, mutta olisi tietty voinut jäädä, niin noita kuin ihan jotain sisustusjuttujakin ja keskusteluja ja laskelmia edustajien kanssa, kun meillä kuitenkin talohaaveet jylläävät isoina 😀 Mutta eipä sillä niin väliä… Olihan mulla sentään huippupäivä :-))

   Kiitti vinkeistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.