Hae
Emmi Anniina

Muutosta

Kiitos tattarin poisjätön, Pikkusankarin muutos on ollut valtava! Taas kerran todistimme suuren ihmeen, kun viime viikonloppuna arvailujen, pähkäilyjen ja ruoka-lääke-oirepäiväkirjan syynäämisen jälkeen päätimme poistaa tattarin Pikkusankarin ruokavaliosta kokonaan. Samalla saatiin sanoa moikat ilkivallalle, häiriökäyttäytymiselle ja suurimmalle osalle pipi-sanoista.
Toinenkin muutos tapahtuu näinä päivinä. Sairaalatöissäni tuttuakin tutumpi tavoitefraasi ”jouluksi kotiin” käy toteen meillä versiona ”jouluksi uuteen kotiin”. Tämä viikko oli taas yksi jännä kokemus pienelle pojalle, kun hän sai joka päivä töröttää melkein litistyneenä auton takapenkillä banaanilaatikoiden keskellä hihittäen. Joululahjaksi Pikkusankari saakin sitten muun muassa uudet huoneen seinät, joihin on sitten kiva salaa töhrystää taidetta.
Mahdollisimman refluksitonta joulua kaikille!

4 kommenttia

 1. Mammamarian kirjoitti:

  Oireetonta ja kivutonta joulua teille 🙂 Ja paljon onnea uudesta kodista!!! Onpas varmaan jännää koko perheelle olla uusien seinien sisällä ja heti jouluna 🙂

  • Emmi kirjoitti:

   Kiitos 🙂 Joo onpahan ainakin pyhiksi tekemistä 😉 Toivotaan tosiaan, että oireeton jakso yltäisi joulun yli!

   Teidän perheelle myös ihanaa joulua <3

 2. Mama kirjoitti:

  Ihanaa ja oireetonta joulu teillekin <3 Hienoa että pahis löytyi ja olo helpottui.

  • Emmi kirjoitti:

   Joulu ei ollut meillä sittenkään täysin oireeton… :-/ toivottavasti teillä oli lähemmäs sitä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *