Hae
Emmi Anniina

Onko se jo virallista?

Joko vihdoin se on virallista; se, että blogin nimen voisi heittää tunkiolle? Kovasti toivon, ja uskon, että se on näin. Jos normiviikon öistä 4/7 menee lapsilla heräämättä, voin kai tällaisen julistuksen tehdä jo, eikö?
Minimullistajan heräämiset vähenivät pikkuhiljaa, mutta suurin, melko yhtäkkinen muutos tapahtui muutama kuukausi sitten. Toukokuun alussa eheitä öitä oli ollut ehkä viisi koko vajaan kahden vuoden aikana, mutta toukokuun alun jälkeen niitä on meille suotu jopa muutamia viikossa! Ällistyneen onnellisina olemme seuranneet Minimullistajan oireiden kokonaisvaltaista helpotusta, ruokavalion käsittämättömän hienoa laajentumista sekä näitä öitä… Varmaan sanomattakin selvää, että tätä on odotettu. Voi miten tätä nukkumista onkaan odotettu! 

Kesä toi Minimullistajalle hyviä uutisia!

Minimullistaja heräilee silti edelleen, ja luulen, että 2/3 niistä heräämisistä voisi lokeroida ns. normaalin heräämisen kategoriaan. Käsittääkseni tämän ikäiset heräilevät useasti ollessaan kipeitä (flunssa tms. perusjuttu), herätessään painajaisiin, ollessaan vieraassa paikassa nukkumassa, tipahdettuaan sängystä tai vaipan ollessa liian täynnä. Jäljelle jäävä 1/3 heräämisistä onkin sitten näitä selkeästi refluksi-allergiaoireiden takia heräämisiä. Mutta onhan se tosi, tosi pientä verrattuna aikaisempaan!
Kiitollisina, niin kiitollisina otamme vastaan Minimullistajan kolmannen vuoden! Sen teemana voisi ollakin sitten sikeän yöunen vuosi 🙂

4 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Hip, hurraa koko perheelle!! Kuullostaa hyvältä

  2. Rinttu kirjoitti:

    Wau! Hieno homma!!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *