Hae
Emmi Anniina

Superhelppo pehmisohje (ilman lisättyä sokeria)!

Yhteistyössä Foodinin kanssa

Kaipaako joku muukin välillä oikeasti tosi nopeita herkkuratkaisuja? Hep! Täällä ainakin käsi nousi! Pehmistä voi meidän mielestä syödä myös talvella, miksipä ei? Tässä ihana, helppo, täyteläinen ja kermainen pehmisohje:

2 kypsää banaania

1 tlk kookosmaitoa

1dl (grassfed) heraproteiinijauhetta

Pilko banaanit pieniksi paloiksi ja laita ne muutamaksi tunniksi pakkaseen. Sekoita vaniljan tai suklaanmakuinen heraproteiinijauhe kookosmaitoon. Lisää seokseen kohmeiset banaanit ja soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Voit jo tässä vaiheessa syödä jäden, voit laittaa sen jäätelökoneseen tekeytymään hetkeksi tai voit pakastaa sen. Maku on parhaimmillaan, kun jäätelö on melko sulaa, siis pehmismäistä.

p.s. Herasta, sen alkuperästä ja laadusta kohistaan ajoittain somessa. Jos haluat syödä laadukasta heraa, niin ota selvää, että herasi ei ole juustoteollisuuden jämää, vaan ihan oikeasti maidosta tehtyä laadukasta (mielellään vapaana laiduntavien lehmien) tavaraa. Meidän suositus laadukkaasta herasta on Foodinin herkullinen grassfed suklaa tai vanilja! Niiden maku on heran lisäksi peräisin laadukkaista makuaineista eli aidosta vaniljasta ja kaakaosta.

Pehmeän ihanaa loppuviikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *